Vi är finalister i FN:s Bästa engagemang för Globala målen

Vi är finalister i FN:s Bästa engagemang för Globala målen

Rebecka Le Moine. Foto: Karl Olof Bergman

Initiativet för att uppmärksamma den biologiska mångfalden är finalist i svenska FN:s tävling i kategorin “bästa engagemang”.

Den 17 april kommer svenska FN, UNDP, att anordna en vårgala för att uppmärksamma arbetet med att nå de globala målen. Galan kallas för “En målmedveten kväll”, där olika arbeten för att nå de globala målen kommer att uppmärksammas. Vårt arbete med att lyfta mål 15, “ekosystem och biologisk mångfald”, är en av finalisterna i kategorin “bästa engagemang”. Det är allmänheten som avgör vem vinnaren blir, genom en omröstning.

Det går att rösta fram till den 31 mars:
Rösta i Globala målen – kategorin Bästa engagemang

Lämna ett svar