Aktiviteter – karta

Aktiviteter – karta

Squat, skog och marklyft.

Aktivitet: Squat, skog och marklyft.
Organisatör: Mike, Scandinavian.fitness
Organisatörens mailadress: mike@scandinavian.fitness
Samlingsplats: Örnsköldsvik, Sverige
Datum/tid: 2021-05-22, 15 - 1630
Beskrivning av aktivitet:

"Squat, skog och marklyft".

Årets event och föreläsning som tar vid under den biologiska mångfaldens dag är ett mini seminar om marklyft och knäböj ur ett faktabaserat perspektiv och det tar plats på Sportsgym, Örnsköldsvik under 30 minuter den 22 Maj med PT & Styrka Master Coach Mike från scandinavian.fitness.

Bland annat så kommer jag att prata om rörelsemönstret i dessa två övningar och den resulterande muskelaktiveringen.

Skillnaderna och likheterna mellan dessa två fundamentala övningar för hälsa och fitness som överlappar en hel del. Men som båda förtjänar sin respektive plats i ett genuint och faktabaserat fitness och hälsoliv.

Detta mini seminar följs sedan av en timmes jogg och promenad i naturskön och artrik skogsmiljö, om vädret tillåter, så att vi så att säga knyter ihop det vetenskapliga ekosystemet som är träning & hälsa med vår planetära hållbarhet, och det essentiella i att vi arbetar för en betydligt bättre bevarad natur och artrik biologisk mångfald än vad fallet är i dagens Sverige.

Observera att Corona restriktioner fortfarande gäller i Sverige och höga Kusten, så antalet deltagare på detta kostnadsfria mini seminar och efterföljande naturaktivitet är begränsat till max 8 stycken deltagare.

Social distansering och föranmälan gäller därmed, samt att du måste ha ett giltigt träningskort på Sportsgym, Örnsköldsvik .


Mer information:
https://scandinavian.fitness/bmf2021-squat-skog-marklyft-seminar

Tillbaka till kartan